Sign in to follow this  
Guest georg

TCAS issue!!

Recommended Posts

Hi,Yesterday I took out my Level-D after a period of not flying and apparently the TCAS did not work. I was taxiing and even took off, but the message on the display kept saying TCAS OFF, when I tried to turn the switch, it just spring-loaded back to the OFF position all the time. I also tried the Flight1 ATR and that one was having a red-coloured ring around the VS indicator the whole flight, didn't matter which position the TCAS switch had. Maybe there has been some corruption with a general TCAS file in FS, but where to look at if I want to correct it? I guess it currently happens with all airplanes having TCAS in my flightsim.Thanks a lot and I'm looking for your answer!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

I just tried PMDG and that one crashes my FS to desktop as soon as I put transponder to TA or TARA. Any ideas what could be the whole reason of the conflicts?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Did any of you eventually upgrade to FS9.1? I remember that the TCAS that came with UT needed a new DLL to work with FS9.1 again.Jan

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nop, has been working nicely after upgrading to 9.1...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this