Sign in to follow this  
Guest Stan V

Another Puzzler...

Recommended Posts

I can't get my FS2004 to load and execute a stored flight (FLT&WX) by double clicking on a FLT file icon. I am running Win XP and I know correctly how to set this up. In fact, my FS2004 starts with no problem using this technique. The issue seems to be, however, that the correct path+filename for the FLT file gets modified (shortened) before it gets considered by FS2004 and as a result, the sim tells me it cannot find the requested flight file. The name it is looking for is displayed but, as I said, it is not complete and as a result, the run always aborts. For whatever it is worth, the FLT files this happens with are all valid files - I can select and run the same flights from within FS2004 with no problem.My suspicion is that a third party add-on is interfering somehow. Initially I suspected my Spash Screen Randomizer of this but removing it temporarily did not make a difference. I also re-copied my FS9.exe file from the CD but that too didn't help. Has anyone else had this problem or can anyone think of an add-in that might be causing a disruption like this? Suggestions would be appreciated. I am not running many add-ins that add programming functionality. LAGO's FSE is one I do have.Stan V.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this