Sign in to follow this  
Guest tusacn17

Video Playback (or recorder) problem

Recommended Posts

Hi everyody!I can't figure out why the airplanes in my playbacks don't show the airplanes parts movements. I basically see the airplan landing without gear. Also flaps, ruder, etc are not moving at all.I haven't been able to find any topic in any forum about this problem.Thanks a lot!Gabriele, Italy

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

Hi Bernt!I actually forgot to mention that I tried with fsr yesterday. It fixed the problem but the FPS drops a lot when I record the video using ZD Soft Game Recorder.This FPS drop (regardless of the chosen codec) thing doesn't occur caprturing from the default fsx player.I am going to try with fraps or maybe another one you guys may suggest.THanks again!G

Share this post


Link to post
Share on other sites

Try GameCam, if you are using XP. Fraps, if you are using Vista (GameCam doesn't work under Vista :-( )

Share this post


Link to post
Share on other sites

I found a way around:1) I record with FS-recorder2) I play the movies back with FSX window resized down3) I record with ZD Soft Game Recorder FULL SCREEN (because the fsx win is small)Result: smooooth and crisp AVI files

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this