Sign in to follow this  
Guest

Problem: Door Not Animating

Recommended Posts

Hi Everyone,I have two doors on my aircraft. One is a rotating-open door and I have tagged the object it is linked to as "door_passenger_01". It rotates open fine and follows the exits settings in aircraft.cfg fine.The problem is that when I get rid of that and apply the "door_passenger_01" tag to an object that animates a sliding door, it doesn't respond, as if it doesn't exist. I've recreated both doors several times and it is always the sliding one that fails.Also, if I name the object that animates the sliding door as "door_cargo_01", then it doesn't animate when I press Shift+E+2 or any number with Shift+E. I got instrument views popping up and went and removed their assignments, but still no luck.Anyone have an idea why either of these happen?Thanks,Rotorhead.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

Remember with your sliding animations they need to start at frame 1 NOT frame 0 or else they won`t work.door_cargo will only work if you have 2 exits set up in the aircraft.cfg which you may well have done already... e.g[exits]number_of_exits=2exit_rate.0=0.4 exit_rate.1=0.4 To operate the second door in FS you need to press CTRL+E then release them, then and only then do you press 2 (don`t take too long about pressing 2 or else the main dorr will open/close).Chris

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this