Sign in to follow this  
Guest

To the admin of this fourm

Recommended Posts

Hi,I tried to message admin but I got a script error saying that I should contact admin.....Anyway it seems when searching for older post than mid december 2002 that they don't show up. It worked yesterday. Have posts been deleted or archived? BrgdsEugen

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

avsim.com had worked on the forum system lately (see also main page "Win Some, Lose Some"). So it might take some days that everything is up again.Arne Bartels

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eugen, you'll notice that there are fewer topics kept active in the forums now. We reduced this quite a bit to see if it would help with performance of the forums. We went from keeping 1000 topics active to 250. This means there are a lot more topics in the archive now than before. Right now, it looks like any topic that hasn't been updated since the beginning of December is now in the archive. When you do a search, you must check the box to include the archives in the search if you think the topic is old enough to have been archived.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this