Sign in to follow this  
Guest groundpounder75

Visual C++ Compiling

Recommended Posts

While trying to compile a gauge the other day I have an error like the following: "Error spawning cl.exe". Has anyone seen this before? I don't understand why this just started happening. I can't get any gauges to compile. Edit: I am using M$ Visual C++ 6.0.Thanks,

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

Haven't seen yet. Is your installation correct? Do you use the IDE directly or the "makefile" method (in general and for IDE compiling get sd2gau15.zip and/or idehowto.zip from flightsim.com)? Maybe the paths to the bins are not set up properly (makefile method)? cl.exe is usually in "C:Program FilesMicrosoft Visual StudioVC98Bin".Arne Bartels

Share this post


Link to post
Share on other sites

Arne,>Do you use the IDE directly or the "makefile" method (in general >and for IDE compiling get sd2gau15.zip and/or idehowto.zip from >flightsim.com)? I started out using the "makefile" method but then changed over to VC++ after I grew tired of editing it. I used the IDE to compile for about a month with no problems and then all of the sudden I get this error and no more compiled gauges? I do have the sd2gau15.zip and idehowto.zip. I am going to reinstall VC and see if that clears up the problem. Thanks for the help.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this