Sign in to follow this  
Guest mitch19542004

XML questions????

Recommended Posts

#1 in the "A" variables there is a "ENG1 HYDRAULIC PRESSURE" and a "HYDRAULIC1 PRESSURE", along with the following in the aircraft.cfg:{hydraulic_system}normal_pressure = 3000.0 //PSIelectric_pumps = 0 //no electric pumpsengine_map = 1,1,0,0 //pumps on Eng1,2Is there any way of turn these on and off?#2 in the "A" variables there is "GENERAL ENG1 OIL LEAKED PERCENT". however I can not find any settings for turning this on, or setting amounts. Have looked thru the .air and the .cfg's.#3 for the life of me I can not get the DC amps to drive a meter, being direct current I can get a text readout, however I can not get it to drive a -/+ style gauge as DC would be or even a AC style with a "abs" set.#4 I have increased the values of the amperage limit for the Main buss in the aircraft.cfg file and insured there are values for the pitot, landing lights and such. However the max amperage across any of the multi engine buss's remains at 60 and the only items that seem to affect the amperage draw are the Nav, Strobe, Beacon and Panel lights.Any help at all would be greatly appreciated.Mitch

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this