Sign in to follow this  
Guest pecrowther

2D Panel Problem - Unwanted Border

Recommended Posts

I have drawn a 2D panel and it works fine except that, for some reason, the program draws a "clear" border around the entire 2D window. This border appears just after the program draws the 2D panel and is not refreshed (e.g. a tool tip drawn into the border will remain there). It does not hurt anything, but is driving me mad!Thanks,Phil

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

It never fails. I post a question here and I suddenly stumble on the answer. It had something to do with the FS9.cfg file. I have apparently solved the problem by switching to 800x600 resolution (which eliminated the border) and then switching back to my standard 1024x768 resolution. The window is also resizeable now - which it may not have been before.Thanks,Phil

Share this post


Link to post
Share on other sites

Just in case anyone else runs into this problem, it occurs when I set the anti-alias setting. I have an NVidia GeForce4 MX 420 card set at 1024x768. I should have current drivers, etc., but maybe not.Phil

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this