Sign in to follow this  
Guest _FSAviator_

Sound Problem

Recommended Posts

Referring to the following sound.cfg... Could anyone help me with a problem...When I load in the helicopter that this sound folder is assigned to... it automatically starts up BUT just loops through the initial startup wav. The wav. will play... then it will play again, and again, and again, just a coninuous loop without going on to the next wavs... so the helicopter sound is in a continuous loop of the start wav.Any thoughts or help would be appreciated.Thank youDarryl[sOUND_ENGINE]number_of_engines=1eng1_combustion=COMBUSTION.1.00eng1_starter=combustioneng1_shutdown=shutdowneng1_prop=JET_WHINE.1.00[sHUTDOWN]filename=INT SHUTDOWNviewpoint=1link=shutdown.1[sHUTDOWN.1]filename=EXT SHUTDOWNviewpoint=2[COMBUSTION.1.00]filename=INT STARTUPflags=0viewpoint=1rparams=0.000000vparams=0.000000,40.000000,0.002000,80.400000,0.169000,0.000000,0.000000,0.000000,0.000000,0.000000,0.000000,0.000000,0.000000,0.000000,0.000000,0.000000link=COMBUSTION.1.01//COMBUSTION[COMBUSTION.1.01]filename=INTVLPflags=0viewpoint=1rparams=0.162000,0.955000,0.456000,1.149000vparams=0.039000,0.000000,0.178000,13.600000,0.266000,53.600000,0.387000,57.600000,0.514000,13.600000,0.745000,0.000000,0.819000,0.000000,0.819000,0.000000link=COMBUSTION.1.02[COMBUSTION.1.02]filename=INTLPflags=0viewpoint=1rparams=0.405000,0.955000,0.838000,1.398000vparams=0.000000,0.000000,0.266000,0.000000,0.417000,13.600000,0.537000,59.200000,0.711000,68.000000,0.799000,12.000000,0.993000,0.000000,1.000000,0.000000link=COMBUSTION.1.03[COMBUSTION.1.03]filename=INTMPflags=0viewpoint=1rparams=0.697000,0.955000,1.000000,1.176000vparams=0.000000,0.000000,0.606000,0.000000,0.750000,11.200000,0.843000,65.600000,1.000000,80.800000,1.000000,80.800000,1.000000,80.800000,1.000000,80.800000link=COMBUSTION.1.04[COMBUSTION.1.04]filename=EXT STARTUPflags=0viewpoint=2rparams=0.000000vparams=0.000000,40.000000,0.002000,80.400000,0.169000,0.000000,0.000000,0.000000,0.000000,0.000000,0.000000,0.000000,0.000000,0.000000,0.000000,0.000000link=COMBUSTION.1.05[COMBUSTION.1.05]filename=EXTVLPviewpoint=2rparams=0.162000,0.955000,0.456000,1.149000vparams=0.039000,0.000000,0.178000,13.600000,0.266000,53.600000,0.387000,57.600000,0.514000,13.600000,0.745000,0.000000,0.819000,0.000000,0.819000,0.000000link=COMBUSTION.1.06[COMBUSTION.1.06]filename=EXTLPflags=0viewpoint=2rparams=0.405000,0.955000,0.838000,1.398000vparams=0.000000,0.000000,0.266000,0.000000,0.417000,13.600000,0.537000,59.200000,0.711000,68.000000,0.799000,12.000000,0.993000,0.000000,1.000000,0.000000link=COMBUSTION.1.07[COMBUSTION.1.07]filename=EXTMPflags=0viewpoint=2rparams=0.697000,0.955000,1.000000,1.176000vparams=0.000000,0.000000,0.606000,0.000000,0.750000,11.200000,0.843000,65.600000,1.000000,80.800000,1.000000,80.800000,1.000000,80.800000,1.000000,80.800000[JET_WHINE.1.00]filename=flags=0viewpoint=1rparams=0.000000vparams=0.000000,39.000000,0.002000,39.200000,0.056000,40.800000,0.148000,43.200000,0.262000,44.000000,0.350000,0.000000,0.440000,0.000000,0.440000,0.000000link=JET_WHINE.1.01[JET_WHINE.1.01]filename=flags=0viewpoint=1rparams=0.162000,0.955000,0.456000,1.149000vparams=0.039000,0.000000,0.178000,13.600000,0.266000,53.600000,0.387000,57.600000,0.514000,13.600000,0.745000,0.000000,0.819000,0.000000,0.819000,0.000000link=JET_WHINE.1.02[JET_WHINE.1.02]filename=INTFPflags=0viewpoint=1rparams=0.405000,0.955000,0.838000,1.398000vparams=0.000000,0.000000,0.266000,0.000000,0.417000,13.600000,0.537000,59.200000,0.711000,68.000000,0.799000,12.000000,0.993000,0.000000,1.000000,0.000000link=JET_WHINE.1.03[JET_WHINE.1.03]filename=INTFPflags=0viewpoint=1rparams=0.697000,0.955000,1.000000,1.176000vparams=0.000000,0.000000,0.606000,0.000000,0.750000,11.200000,0.843000,65.600000,1.000000,80.800000,1.000000,80.800000,1.000000,80.800000,1.000000,80.800000link=JET_WHINE.1.04[JET_WHINE.1.04]filename=flags=0viewpoint=2rparams=0.000000vparams=0.000000,39.000000,0.002000,39.200000,0.056000,40.800000,0.148000,43.200000,0.262000,44.000000,0.350000,0.000000,0.440000,0.000000,0.440000,0.000000link=JET_WHINE.1.05[JET_WHINE.1.05]filename=flags=0viewpoint=2rparams=0.162000,0.955000,0.456000,1.149000vparams=0.039000,0.000000,0.178000,13.600000,0.266000,53.600000,0.387000,57.600000,0.514000,13.600000,0.745000,0.000000,0.819000,0.000000,0.819000,0.000000link=JET_WHINE.1.06[JET_WHINE.1.06]filename=EXTFPflags=0viewpoint=2rparams=0.405000,0.955000,0.838000,1.398000vparams=0.000000,0.000000,0.266000,0.000000,0.417000,13.600000,0.537000,59.200000,0.711000,68.000000,0.799000,12.000000,0.993000,0.000000,1.000000,0.000000link=JET_WHINE.1.07[JET_WHINE.1.07]filename=EXTFPviewpoint=2rparams=0.697000,0.955000,1.000000,1.176000vparams=0.000000,0.000000,0.606000,0.000000,0.750000,11.200000,0.843000,65.600000,1.000000,80.800000,1.000000,80.800000,1.000000,80.800000,1.000000,80.800000[wind_sound]filename=wind3minimum_volume = 2000maximum_volume = 5000minimum_speed = 40maximum_speed = 150minimum_rate = 0.75maximum_rate = 1.00[left_touchdown];filename=xhskidlfilename=hskidlpanning=-10000initial_volume=10000maximum_volume=10000[right_touchdown];filename=xhskidrfilename=hskidrpanning=10000initial_volume=10000maximum_volume=10000[CRASH_SOUND]filename=hncrash1,hncrash2,hncrash3,hncrash4[splash_SOUND]filename=hnsplas1,hnsplas2,hnsplas3[OVERSPEED_WARNING_SOUND]flags=1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

Your question seems to be unanswerable as posted since you appear to have failed to realise that to post code to this forum you must tick the box at the top of the form that says 'Use plain text for posting code snipets'. If your code looks exactly like your post then you are trying to run a file that you received as html and from which all the bracketed module names had been stripped before you received the file because someone else made that error earlier.All the bracketed module names are missing from your post. For instance it shows no [COMBUSTION.1.01] heading. Is this because you really have no such module defined, or only because you allowed the html to strip it during posting?The problem is quite likely to be an error in one of those module names. They must be present both to allow the file to execute and to allow diagnosis of any problem.Other than that where you have e.g.filename=INTVLPHave you ensured in each case that you have INTVLP.wav in your sound directory?In addition you have a number of modules within which you have failed to specify the filename of the wav to be played e.g.,[missingmodulenamewhichshouldbeJET_WHINE.1.00]filename=flags=0viewpoint=1rparams=0.000000vparams=data was present but removed by melink=JET_WHINE.1.01

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this