Sign in to follow this  
Guest lionheart777

MakeMDL doesnt see Interior node....!?

Recommended Posts

Hey guys,Trying to compile a huge model here and the girl doesnt seem to go. It states that it doesnt see the Interior node (VC) and so it starts to 'AutoCreate' one via MiddleMan.Anyone else have this happen to them? This is really odd.I tried a few things, like searching to see if there was a part that wasnt linked to either Interior or Exterior. I then tried starting a new 'scene' and imported everything over and exporting, and that too didnt work.Also, I checked and 'interior' is properly spelled.Does MakeMDL ever go corrupt? Has this happened in the past? Perhaps I am missing something here.Many thanks for any input here.BillLHC

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

I just tried compiling a different model and it worked fine.That means that MakeMDL is working.For some reason, 'interior' isnt recognized. It is on the far left on the selection window in Gmax, as is exterior.Very odd....

Share this post


Link to post
Share on other sites

I found it. I had a rogue part that couldnt be accessed and didnt show up on the parts list. I was able to edit it out as it 'would' show up in 'export' when doing a Merge into a fresh new scene.The part wasnt linked to Exterior or Interior, so that is why it was blocking the Interior from being recognised.Crazy stuff.....

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this