Sign in to follow this  
Guest gorchi

Error in SCM2VTP?

Recommended Posts

When I Tried the newest SCM2VTP, I get some strange results.The new version (08.02.2003) looks like this:; ---------------------------------------------------------------------------------------------------------include TDFMacros.incinclude TDFHeaders.inc; ---------------------------------------------------------------------------------------------------------; VTP Method2 Roads 62.22656 9900 BGLHeader 63, 61, 9901, -15061, TerrainHeaderStart, VTPHeaderVTPHeader label word VTPFileHeader 256, VTPIndexStart, TextureStart, VTPEndVTPStart label word; --------------------------------------------------------------------------------------------------------- datamark_v0 label word datamark_v1 label word; ---------------------------------------------------------------------------------------------------------Cellv_17955_77 EQU VTPCellID 0, 17955, 77 datamark_v2 label word; ---------------------------------------------------------------------------------------------------------Cellv_1000_77 EQU VTPCellID 0, 1000, 77 datamark_v3 label word; ---------------------------------------------------------------------------------------------------------Cellv_-12288_78 EQU VTPCellID 0, -12288, 78 datamark_v4 label word; ---------------------------------------------------------------------------------------------------------Cellv_-11264_78 EQU VTPCellID 0, -11264, 78 datamark_v5 label word; ---------------------------------------------------------------------------------------------------------Cellv_-4096_78 EQU VTPCellID 0, -4096, 78 datamark_v6 label word; ---------------------------------------------------------------------------------------------------------Cellv_-2048_78 EQU VTPCellID 0, -2048, 78 VTPDataArea 1, 1, 0, 0The old version (28.01.2003) looks like this:include TDFMacros.incinclude TDFHeaders.inc; VTP Method2 Roads 62.22656 6.5625 BGLHeader 63, 61, 8, 4, TerrainHeaderStart, VTPHeaderVTPHeader label word VTPFileHeader 256, VTPIndexStart, TextureStart, VTPEndVTPStart label word datamark_v0 label word VTPDataArea 1, 1, 0, 0Has anyone else experienced the same?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

I have, but only when I convert a file that does'nt contain any roads.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Knnygar!I haven't seen such bug but I got another: some (not all!!!) long roads/rivers end with 31+127 points and they could be missing more than 100 points. Anyway, speaking of errors, Falko is there any posibility for not dividing roads at 31+127 points but divide them only if they cross LOD8 quadrants? We have sucesfully tested roads which have a lot more points in one LOD8 quadrant, my record is around 500 points in one piece, but I remember Chris Wright (AutoAsm) reported around 32000 points...Best regards,Goran BrumenFS Slovenija 2002 teamhttp://slovenia.avsim.netP.S: Falko, If You need a test file to test my error, please send me mail; I would gladly give it to You!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this