Sign in to follow this  
Guest Mark Hazeldine

Intermitant crashes on flare

Recommended Posts

I've been testing out a custom runway i've made and have a misterious problem.Here's how the runway is constructed:Invisible FS2k2 runway with 2 texture mapped polys layered over to show the asphalt. Surrounding land is flattened used two flatten areas at 12ft MSL with a gap between. In the gap is another flatten area at -8 feet MSL which creates a trench running under the runway. Unfortunately, since i added the texpolys, the land stretches up to meet one where it crosses the ditch, but i don't mind this too much.I then tested this to make sure the planes don't fall through or anything. I did a circuit in the Dreemfleet Archer, FSD Seneca and LAGO twotter. No problems. Then i did an approach in the Project Airbus A320 and just before i flared (at the point where the ditch goes under the runway) MS says that i have crashed. Yet i'm still about 50ft AGL! I tried again and it worked fine. Then i tried a 3rd time and crashed again!I can't work this out but i'm sure it's something to do with my ditch. Yet why is it only on one plane and only intermitant?ARRGH!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this