Sign in to follow this  
Guest Tony_A

Airport For Win bug with ILS

Recommended Posts

Hi all, I have this problem with Airport For Windows bug (I think) :I created airport scenery in Airport For Windows 2.60 Build 160 (AFW). The airport has only one rwy 11-29. Rwy 29 has ILS but only with localizer and DME (not GS) both on frequency 111.550MHz. DME is in touchdown zone, LOCalizer behind rwy. In AFW I checked ' without Glide ' and ' DME at touchdown zone (TDZ) ', but DME didn't work. DME at touchdown zone works only when I enable Glide or (when I disable Glide) when I check ' DME at Localizer ' (but I need DME at touchdown zone). So I tried create DME as an single object in touchdown zone (out of ILS object - here I checked ' No DME '), but DME didn't work too - I think that problem is in the same frequency of both single objects (ILS and DME) 111.550 and for AFW is primary ILS where is checked NO DME. When I completely deactive ILS, DME as single object works, but I need ILS as well. Can anyone help me how to create ILS with LOC, DME at touchdown zone, but without Glide ? thanx a lot milan

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

Milan, why do you need DME in touchdown zone? I don't think it's a "bug" in Airport. More likely a limitation in MSFS2K2. ... Tony

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this