Sign in to follow this  
Guest

Two issues I need help with please - sky and water!

Recommended Posts

Ok, My sky has is a line (change of color)in it all the way around - I am using 32 bit colors 1280/960. I am using Sky World and FSMeteo. Everything looks great but there is a division between lower and upper sky. I tried to upload a pic but I couldnt get it to work.Also, my waves stopped moving on the water - any ideas??? I have all the sliders maxed and I am getting no waves. I installed one of the water effects packages I found on Avsim, and no more waves. :-(Please help me if you can.Thanks,Steve :-wave

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

Steve,What Video Card/RAM?What Driver version?What System RAM?What CPU?Did things stop after installing FSMeteo and SkyWorld????during intrim try backing off Effects Slider to Detail and Terrain Sliders to 75%.... Maxing Sliders always uses more resources and you may be running out!Also Check what progs are running in background!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ed Truthan (Blackkettle) Steve, I am the author of the Oceans Textures/Effects. Did you work out your problem? If not see my post in this thread: http://ftp.avsim.com/dcforum/DCForumID8/3463.html hope you can work things out. If not, E-mail me personally if you wish. I'd be glad to help. -Ed T.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this