Sign in to follow this  
Guest JoeW

XML errors

Recommended Posts

I downloaded the latest BGLcomp SDK from Microsoft and since I placed the new BGLcomp and the BGLcomp.xsd I'm getting errors the the compile. It compiles OK and the bgl works fine.... But the errors are there.http://forums.avsim.net/user_files/74412.jpgDid I miss anything in the last upgrade of this?Joe W.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

You shouldn't enter a 'filename.bgl' in the command line.Just enter "bglcomp name.xml" and 'name.bgl' will be automatically generated.That's it. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

>You shouldn't enter a 'filename.bgl' in the command line.>Just enter "bglcomp name.xml" and 'name.bgl' will be>automatically generated.>That's it. :)Also, make sure you have MSXML4 loaded...you can't very well parse XML without the parser!...:-)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yes Mark... I have that installed.. I did read the document.That did the trick. It was compiling ok and the bgl was ok.. it just got me that I was seeing the errors. Didn't get that in the first version.Thanks a bunchJoe W.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this