Sign in to follow this  
Guest VulcanB2

Broken Effect File (Sceney Beacon)

Recommended Posts

Hi,I'm trying to make a simple, steady red beacon with a visibility of 15km, that is lit all the time. I have a semi-working effect file in that the effect "grows" to the dimensions specified, but it neith lights up nor looks anything like a red light! It looks like this:http://forums.avsim.net/user_files/126737.jpgI am using a 32-bit .BMP texture file that is a white circle with black all around. It is 256x256 in size and the circle is centered and reaches to almost the edges of the file equally. Is this OK? I have tried other .BMP fornats, and with/without MIPS, and I get the same result - a black box.EDIT: I have attached this to an object in gMax.Below is the entire effect file that I created:[Library Effect]Lifetime=5Version=2.00Display Name=RedBeaconRadius=15000[Properties]Cockpit=1VirtualCockpit=1Spot=1Tower=1Map=1[Emitter.0]Lifetime=0.00, 0.00Delay=0.00, 0.00Bounce=0.00Rate=1.00, 1.00X Emitter Velocity=0.00, 0.00Y Emitter Velocity=0.00, 0.00Z Emitter Velocity=0.00, 0.00Drag=0.00, 0.00X Particle Velocity=0.00, 0.00Y Particle Velocity=0.00, 0.00Z Particle Velocity=0.00, 0.00X Rotation=0.00, 0.00Y Rotation=0.00, 0.00Z Rotation=0.00, 0.00X Offset=0.00, 0.00Y Offset=0.00, 0.00Z Offset=0.00, 0.00Pitch=0.00, 0.00Bank=0.00, 0.00Heading=0.00, 0.00[Particle.0]Lifetime=0.00, 0.00Type=19X Scale=7.50, 7.50Y Scale=7.50, 7.50Z Scale=7.50, 7.50X Scale Rate=10.00, 10.00Y Scale Rate=10.00, 10.00Z Scale Rate=10.00, 10.00Drag=0.00, 0.00Color Rate=0.00, 0.00X Offset=0.00, 0.00Y Offset=0.00, 0.00Z Offset=0.00, 0.00Fade In=0.00, 0.00Fade Out=0.00, 0.00Rotation=0.00, 0.00Shade=0Static=1Face=1, 1, 1[ParticleAttributes.0]Blend Mode=1Texture=redbeacon.bmpBounce=0.00Color Start=255, 0, 0, 255Color End=255, 0, 0, 255Jitter Distance=0.00Jitter Time=0.00TextureSize=256CellSize=256CellStart=0CellEnd=0uv1=0.00, 1.00X Scale Goal=7.50Y Scale Goal=7.50Z Scale Goal=7.50Extrude Length=0.00Extrude Pitch Max=0.00Extrude Heading Max=0.00Any ideas??Thanks in advance! :)Best regards,Vulcan.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

Hi,FIXED! :DI only had 1 entry for "uv=" which defined only one corner for the texture.It requires two (uv1= and uv2=) for the texture file itself.Best regards,Vulcan.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this