Sign in to follow this  
Guest

Call for beta testers

Recommended Posts

I'm getting ready to release a program, and would like to find some beta testers.The program does a fine job of mapping aircraft to flight plans properly using airline, aircraft type and livery information (WorldAI especially); of merging flight plans from multiple sources; AND: it gives all your aircraft a diagnostic check the likes of which I doubt you've seen before! Then it helps you fix problems found.At the product website:http://www.softtoyssoftware.com/ComponentAI/index.htmyou can download and try the demo (3 runs, and probably most systems can benefit from trying out the diagnostic), download and check out the documentation (from the support page), and then if you're interested, apply to participate in the betahttp://www.softtoyssoftware.com/ComponentAI/betaprogram.htm .Beta participation is limited and details are explained on the beta page. You have to follow the steps on the beta page to sign up.(I'm posting this on both the General forum and the TTools forum, because I think the CheckAI module may be of general interest, and the aircraft mapping would be of interest especially to users of TTools.)Thanks, and I hope to hear from some of you -- Dick Bixler

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

>you can download and try the demo (3 runs, and probably most >systems can benefit from trying out the diagnostic), >download and check out the documentation (from the support >page), and then if you're interested, apply to participate >in the beta >http://www.softtoyssoftware.com/ComponentAI/betaprogram.htm Well, after much frustration, I did finally manage to d/l the .pdf and the demo .zip file......after deciding that your website isn't Netscape friendly! :(Perhaps it is a good thing that MS requires us to keep MSIE on the machine... :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

This is just what I've been looking for. Can't wait until you release it. I would go for the beta program, but I don't think that I'm smart enough to help you, I would probably do things wrong. Any way I

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks for the heads-up on that, Bill. I just made a change to the syntax of the links, and I think Netscape and the site will get along better now.db

Share this post


Link to post
Share on other sites

>Thanks for the heads-up on that, Bill. I just made a change >to the syntax of the links, and I think Netscape and the >site will get along better now. Unfortunately, there's no difference.The linked URL: http://www.softtoyssoftware.com/ComponentA...esCompAI01.zipyields the following 404 message:+++++++++++++++++++++Not FoundThe requested URL /ComponentAI/Download_filesCompAI01.zip was not found on this server.Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request. +++++++++++++++++++++The 'problem' is in the incorrect 'back slash' [] between _filesComp...It must be a 'forward slash' instead:_files/Comp...Apparently, MSIE doesn't care one way or another! So much for proper "Error Checking!" :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

>Thanks for the heads-up on that, Bill. I just made a change >to the syntax of the links, and I think Netscape and the >site will get along better now. Yep... just what I suspected... here is the HTLM source for the link as it is now _as_interpreted_by_Netscape_:...Download_filesCompAI01.zip">ComponentAI distribution package......ComponentAIsupport_filesComponentAIoperatingGuidePDF.zip...However, checking the source _as_seen_by_MSIE_, note that the links *are* properly formed:...Download_files/CompAI01.zip">ComponentAI distribution package......ComponentAIsupport_files/ComponentAIoperatingGuidePDF.zip...I note that you use:to generate your HTML. Unfortunately, I don't know a bloody thing about MS Word 9, so I'm at a dead end for suggestions! :(There are numerous references in the source code to XML, which I know is unsupported in Netscape v4.xx, and just barely tolerated in Netscape 6.x :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

I hope my netscape only was not able to download the background, otherwise, hard to read yellow on white (this happen on the download pag).All other problems mention before don't happen to me.Ralf

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this