Jump to content

Sign in to follow this  
Guest

PAI Aircraft showing up black

Recommended Posts

Guest

Hi all. I'm still getting my feet wet here, so this may be my own blunder, but as the subject says, I've got a little problem. I downloaded the PAI Continental package, installed it per the directions, but none of the textures are showing on the aircraft. They're there and flying, but they're all stealth planes. :/Any idea what could be happening? I haven't installed any other AI pack yet. Any help would be appreciated!Thanks,JonathanKATL

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest

Okay, I've installed the Delta pack, and all the planes are showing properly. I'm thinking this might be a problem with the Continental package itself. Anyone else have this problem?BTW, to the Project AI team, THANK YOU! The ease of use that your packages provides is greatly appreciated! Regards,JonathanKATL

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...