Jump to content

Sign in to follow this  
Guest Captain Barfbag

land and vanish!

Recommended Posts

Guest

My airports are in good shape ( all check out fine with AFCAD fault finder...parking spots are fine, etc.) but at KATL all the jets vanish after landing and going down the runway a bit. The prop planes don't do this. There's lots of available parking of the correct size. I'll probably see this at other airports too; some of them are very empty despite the fact that I have lots of flightplans for them. This happens with my own flightplans and PAI flightplans

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Captain Barfbag

Are you using overlays with KATL? If so, the jets may be contacting the overlay for GA, and not finding any appropriate parking. Or they contact the right overlay, but they're on the wrong runway and can't get to the parking. This might happen if you've isolated the overlays by breaking the taxiways that go between them.Do departing aircraft work OK? That's a good test for parking space radius. Also, have you split the runways for takeoff-only and landing-only? If so, you might be missing connections from the landing-only runway. Remember, the Fault Finder in AFCAD, which is a GREAT new feature, won't find "missing" taxiways - only isolated nodes and parking.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...