Jump to content

Sign in to follow this  
Guest

AI Traffic not moving, aircraft just sits at the gate

Recommended Posts

Guest Michael_CFII_SEL

Hello,I setup the following American Airlines AI aircraft with AI's Realistic routes. I have no other AI aircraft installed. I'm starting from scratch.AC#1981,457,"PAI A300 AAL"AC#1982,430,"PAI B738 AAL"AC#1983,460,"PAI B752 AAL"AC#1984,461,"PAI B762 AAL"AC#1985,461,"PAI B763 AAL"AC#1986,490,"PAI B772 AAL"AC#1987,453,"PAI F100 AAL"AC#1988,440,"PAI MD80 AAL"I was using these in FS2002's default scenery and everything was working fine at KDFW. I then installed Simflyers KDFW addon scenery, I did not install the static aircraft. I then installed Richard Mohammed's AFCAD file (simflyers_kdfw.zip) that I got from AVSIM. I then started up FS2002, All my American Airlines aircraft are parked at the gates but they never depart or arrive at KDFW.My traffic BGL file is fine. I also de-compiled and then re-compiled just to make sure. There were no errors. I also used AFCAD to scan my BGL's, they are ok as well.I cannot figure out what happened.Any ideas, Have you seen this problem before?.Thank YouMichael

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Captain Barfbag

What are the flightplans.txt entries like?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Michael_CFII_SEL

They look fine,Here is a small clip.AC#1982,N903AN,1%,WEEK,IFR,1/00:24:15,@1/02:51:55,300,F,0797,KMIA,1/10:29:39,@1/13:37:55,320,F,0327,KDFW,1/14:29:35,@1/17:13:15,330,F,1610,KDCA,1/17:58:46,@1/21:11:57,300,F,1057,KDFW,1/22:45:28,@2/02:07:16,300,F,1057,KRNO,2/14:05:52,@2/17:43:39,310,F,1986,KORD,2/18:37:48,@2/19:52:51,290,F,1986,KDTW,2/20:43:18,@2/21:55:54,300,F,1523,KORD,2/23:04:48,@3/01:46:00,350,F,1523,KMCO,3/11:18:10,@3/14:04:17,360,F,1487,KORD,3/14:58:25,@3/19:16:49,320,F,1487,KLAX,3/19:43:53,@4/00:21:58,330,F,0450,CYYZ,4/10:39:40,@4/13:45:28,360,F,0343,KMIA,4/14:49:27,@4/17:36:48,310,F,1879,TNCC,4/18:32:10,@4/21:44:07,340,F,1880,KMIA,4/23:13:57,@5/02:17:17,310,F,1880,KBDL,5/10:19:38,@5/13:16:49,360,F,2131,KMIA,5/14:49:06,@5/17:38:54,310,F,2131,MPTO,5/18:44:07,@5/21:45:00,300,F,2132,KMIA,5/23:04:59,@6/00:02:49,260,F,0926,KTPA,6/00:55:43,@6/01:48:38,270,F,2255,KMIA,6/03:09:51,@6/06:03:20,310,F,0993,MPTO,6/12:55:33,@6/15:47:49,340,F,0960,KMIA,6/17:13:57,@6/19:42:50,350,F,0328,KDCA,6/20:49:17,@6/23:18:10,360,F,0511,KMIA,6/23:34:10,@0/03:05:48,310,F,0470,CYUL,0/10:34:55,@0/14:02:52,360,F,0527,KMIA,0/14:49:38,@0/16:28:04,330,F,0673,MBPV,0/17:41:54,@0/19:27:43,340,F,0746,KMIA,0/21:00:00,@0/23:30:07,350,F,0746,KDCAI don't get it.ThanksMike

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest

Hi Mike,A couple things to try using the sample flight plan you posted:1.Open AFCAD/Fault Finder and make sure there is no errors as far as Unconnected nodes at the gates.2.Go to DFW at:Monday 9:30 AM which would be GMT -5 for flight 1610Monday 5:45 PM for 1057You should see it leave the gate.Alot of AA aircraft sometimes layover in DFW for longer than usual,but if you try the 2 times above..acoording to the plan you posted, you should see some movement.Give it a try, and report backCJ PuttKTPA

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...