Sign in to follow this  
Guest Jos

missing landing AI

Recommended Posts

Okay, guys I'm stumped. I have a mix of UT and MRAI traffic, as well as GA traffic. I have somehow lost all landing and approaching aircraft. I have plenty of departing and enroute, but no airports have any aircraft landing(on approach). Even if I sit there and watch for over an hour. Some extra info, traffic at 100% and mostly flying in USA.Does anyone have any suggestions?warm regards,JW

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

Hi,Have you the right version of FSUIPC ?Greetz. Jos

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi,Yes sir, I'm using 3.48 from 4/25/05. I re-downloaded and deployed it just to make sure, i also removed the ini file and let it rebuild on next launch.It seems I only have a few VFR flights landing, not IFR at all. ie. no airlines.stumped. Thank you for you reply.J.Williams

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi,Sorry... I nearly lost you too out of sight (lol).Did you setup you self the flightplans ? I mean: is there plenty of time to land, go to the parking and stay there 1 hour ? Are the parking spots large enough and plenty to park all the aircraft ?Do this happen also in other continents ?Have you followed once such AI aircraft in order to see what happens ?Greetz. Jos

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this