Sign in to follow this  
Guest Allan Jones

Is this Forum working OK?

Recommended Posts

I just ask the question because I see several posts unchanged for the answers as well as the views.I have posted a message concerning printing troubles, I opened it several times but the counting stays at 0 and this goes for other messages as well. I have tried with 3 distincts PC today, and I have the same results. Thanks for your kind attention.Rakham

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

Yes, the forum appears to be working fine. The number of views won't change until a response is posted to the original message. It's set up that way on purpose.-Lindy :-wave

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Lindy, how are you doing?Thanks for this precision. I did not know that. Perhaps I had to read the Forum rules before. Sorry for disturbing.What about requesting a "little plane for Fly!2":-) Remember?Have a good day.Rakham

Share this post


Link to post
Share on other sites

The only thing I've noticed is that the "new" logo next to the outline lists of posts seems to be missing the last week or so.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this