Sign in to follow this  
Guest

kroc scenery fails to appear.....

Recommended Posts

I don't understand it. I have the pod and the *.sce files in the 'scenery' folder and Biberall as well as the tm128 and 256 in the 'shared" scenery folder. And yes, 'search pod' is at '0'. The other sceneries work fine. Does any else use this scenery?tony

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

can you use both the TM128 and 256 texture packs together? I always thought it had to be one or the other.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I've always had the two and never had a problem. I'll remove one, just in case you're right on this one.tony

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi tony I have had that same problem.I use only the tm256 in the shared folder.I also put the kroc pod and scf files in the shared folder and it works fine-but not inthe scenery folder like the instrctions say to. Why? Don`t know. But it works in the shared folder with no problems. I also did the same with kbuf and ksea with no problems. All my other airports are in the scenery folder. Try it and see.Qdog

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this