Sign in to follow this  
Guest

What could be wrong ?

Recommended Posts

The skies are doing some weird things .I entered in Weather; Clear. In all layers , And it still looks like a dismal day. Are there suggustions ! Jeff Akins

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

Jeff:1) Did you by any chance set showDistantClouds=1 in your Fly.ini file (at the very top)? It should be 0. I remember that this used to cause a problem like what you're experiencing...2) If you fly in Fly!'s winter time at low latitudes (close to the poles) days are shorter and you never really see a blue day.Hope this helps.Alejandro AmigorenaCheshire, CTFly! II Beta Team MemberAthlon XP 1800ABIT KR7A-RAID768Mb RAMMSI GeForce 3 Ti 500 64MBSB Audigy GamerCH Flight Yoke USBCH Pro Pedals USB

Share this post


Link to post
Share on other sites

I did change that line item, But changed it back I always write down what i change in case i forgot what i did!Jeff Akins

Share this post


Link to post
Share on other sites

I just had this problem... uhm. I 'think' what I did was zap my render.ini back to the original, and all was well.I'm still yet to make a bit of sense of render tweaks. Every time I try it I get funky results, crashes, etc. (black sunrise is a prime example) *shrug* Fly! allowed you to assign textures 'including' AGP shared memory texture... Every time I try that in Fly!II... blah. Think I'll just stick with the "Fly! FAQ" 64MB GeForce example... :/

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this