Sign in to follow this  
Guest

Brakes, etc.

Recommended Posts

ANYone,I have a couple of little problems...First, when I'm outside the airplanes, I now have a 1 inch thick black bar across the top of my screen.Is that supposed to be there? (I personally doubt it.)Secondly, I don't appear to have any brakes on the right side...When using the Mustang, I get left brake on BOTH pedals,which I find to be just a little bit disconcerting.I'm using Ch Products USB Pro Pedals.p.s. The brakes work fine in X-Plane, so I know it's not the pedals themselves. The other thing is, is that I can't get theregular brakes to release, either. In the lower right cornerof the screen there is a box that says BRAKE. It doesn't goaway.Anyone else having these problems?Any help would be appreciated...Thanks,JimPowerMac G4-933/60 GB/768 MB/Mac OS 10.2.4; 9.2.2/GeForce 4 Ti/Ch Fighterstick, Pro Throttle, Pro Pedals

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

Have you checked the keys assignements? Your black bar on the screen should not be there. Can you provide information on video card?tony

Share this post


Link to post
Share on other sites

The black bar, can it be that you have accidentally resized the window?(first picture)If that's the case, just move the mousepointer to the upper part (second pic.) and click and drag the window back in place.Roy B. :-waveOslo, Norway

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks for the tip, Roy, that looks like that'swhat I did. I didn't even know I could do that.Thanks again,JimPowerMac G4-933/60 GB/768 MB/Mac OS 10.2.4; 9.2.2/GeForce 4 Ti/Ch Fighterstick, Pro Throttle, Pro Pedals

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this