Sign in to follow this  
Guest Eagle

New Version of my Fly Website

Recommended Posts

I've being out for a while, but planing to come back. I'm introducing my new web site. http://jjlobo.sites.uol.com.br/index.htmThere is a small bug going into Brazilian HUB page but I'm working on that. Press NO twice and you'll be there.___ JJLobo ___55 11 37268158___ JJLobo ___55 11 37268158

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

Getting this message when trying to get to your site:ForbiddenYou don't have permission to access /index.htm on this server.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks for reporting. I'm getting problems with my provider. I'll take care of itThanks againJJLobo

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Lobo,Welcome back! :) Like you did, I re-started my old projects to Fly! II and hope to finish a good part of them until the end of this year.I installed your elevations and all I have to say is: WOW!!! VERY NICE JOB! Amazing details and I think the last barrier for Fly! scenery development (elevation tool) was finally broke now. Will you think to make more elevations around Brazil? Rio, Fortaleza ;) and other major cities?Thanks for your dedication and good to see that I'm not alone in the Fly! Brazilian world. :)BTW, Great site!Cheers,Keyton

Share this post


Link to post
Share on other sites

KeytonThanks for your kind compliment.I don't think the elevation barrier is broken. I've used Harald Kraft H3.py and instructions plus NASA/USGS EROS Data Center SRTM files to produce S

Share this post


Link to post
Share on other sites

My provider found what the problem is all about and will be working to fix it.As soon as they get it done I'll let community to know.Thanks again___ JJLobo ___55 11 37268158

Share this post


Link to post
Share on other sites

The problems to access my new site is aparently solved. I could get access from diverse computers and connections today and no problems found.JJLobo

Share this post


Link to post
Share on other sites

Everything is working as it should and your site looks great.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this