Sign in to follow this  
elodie

After patch installation

Recommended Posts

I get this error message upon startup! :-hmmm Anyone can help?Albert Van Thournout(A Mac user from Belgium)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

Albert,I have that file in both in my std Fly II installation and the "clean" version that I used to test patches. Makes me think it was installed with the original program.Do a Sherlock and see if it turns up. Otherwise, you may have to do another install and drag it over. If you don't have any luck, e-mail me.Allan

Share this post


Link to post
Share on other sites

Allan,Thanks a lot for your reply.Where must that file go, if I find it?I'm a little lost here!Albert Van Thournout :-wave (A Mac user from Belgium)http://users.skynet.be/avt/QS G4/DP800/1 GB RAMGeForce3 Video CardApple Cinema Display 22" LCDCH Flight Sim Yoke USBCH Pro Pedals USBCH Pro Throttle (w/Griffin iMate)Gravis Gamepad (w/Griffin iMate)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Albert,As Allan says, this file is right in the Fly!II folder - it's listed as a shared library. If you can't find it, let me know and I'll send it to you.-Franklin------------------------------Franklin TesslerDP 800Fly! for Mac Co-moderator

Share this post


Link to post
Share on other sites

Franklin,Thanks. It works now, but I had to put that file in the OS 9 System Folder!Albert Van Thournout :-wave (A Mac user from Belgium)http://users.skynet.be/avt/QS G4/DP800/1 GB RAMGeForce3 Video CardApple Cinema Display 22" LCDCH Flight Sim Yoke USBCH Pro Pedals USBCH Pro Throttle (w/Griffin iMate)Gravis Gamepad (w/Griffin iMate)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Albert,Glad that it's working. It's been a long time since I ran Fly! under OS 9. In fact, I can't remember the last time I booted into OS 9! -Franklin------------------------------Franklin TesslerDP 800Fly! for Mac Co-moderator

Share this post


Link to post
Share on other sites

Albert,I have 9.1 and the file is in the Fly II folder at root level, and it works. Strange!Christmas Blessings,

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this