Sign in to follow this  
Guest Richard Hill

Runtime Exception Error while attempting to place model

Recommended Posts

I have been attempting to place (ANY) models within the Fly!2 Editor, every time I select the add model Icon BANG the dreaded Error message:Runtime Exception Code C0000005(Exception_Access_Violation) at address 008F59b9 File WINRUN.CPP Line 165I can place models within TerraModels with no problem, I can even move the moidels, I have placed with TerraModels within the Editor, but as soon as I attempt to place any new model within the Fly!2 Editor I get the error message and Fly!2 exits. THIS IS NO FUN!!!! Any sugestions?Richard L Hill;

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

Richard,I've just finished going through the same exact problem. I found that reinstalling Fly! 2 from the ground up will fix it for now.I know its a pain but its an unfortunate have-to-do. Back everything up like your INI files, databases, taxiways, etc...-Matt

Share this post


Link to post
Share on other sites

Your content will need to be approved by a moderator

Guest
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this