Sign in to follow this  
Guest tonyc

Need someone to debug autobrake for new b1900....

Recommended Posts

For some reason, it will not work in the new upcoming b1900, despite my having eliminated the usual possibilities. Need a fresh set of eyes. E-mail me, please.tony

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

HI Tony:Doesn't appear anyone wants to help. Question, if the autobrake was working before the modification, why is it not working now? What did you do to that plane!!!???Observation: Who cares!!If you want another set of eyes to look at it - send the necessary files to me. Be sure they are in ZIP format. Can't promise anything, but I will give it a try.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Wayne, I wish I knew what I did or did not do. I am pretty good at moving guages around and carrying all required "files". This one,however, is intriguing.tony

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tony,Although the autobrake and autothrottle are a great addon, I wouldn't put it in the B1900 because it doesn't have one. I prefer realism. Again, that's just my opinion.Take care,Alejandro AmigorenaCheshire, CTFly! II Beta Team MemberAthlon XP 1800ABIT KR7A-RAID768Mb RAMMSI GeForce4 Ti4600 8xAGP 128MBSB Audigy GamerCH Flight Yoke USBCH Pro Pedals USBhttp://www.avsim.com/hangar/fly/dfdg/banneraa.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Good point, Alex. I will remove it in a future update. still am curios to know why it fails to work....tony

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this