Sign in to follow this  
Guest zimmerbz

Landing Problem, please help

Recommended Posts

I have been having this problem lately and it has been since I installed AS2004. WHen on final after disconnecting the A/P the plane wont keep its straight path. It keeps turning right. I need to apply hard left rudder to keep it straight, and that doesnt always work. I havent been landing into heavy cross wind, just head wind. I callibrated twice too. What gives? When APP mode is selected, its fine.Brad ZImmer

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

Im not too sure how to do a screenshot. I do not think it is the engines though. It is more of a rudder problem i believe. The move to the right is more of a yaw then a roll. I just did a flight into San Diego and it was calm winds. I turned off the AP and it kept wanting me to yaw right. I had to put the autoland on again. I'll try to get screenshots though. Brad

Share this post


Link to post
Share on other sites

i have some shots, but they are 900kb....how can i make them smaller?

Share this post


Link to post
Share on other sites

I saved them and made it 800x600 and it is still a 900mb jpeg. I used fsscreen to save it. I also looked at the engine data when I disconnected the A/P and they were the same. Brad

Share this post


Link to post
Share on other sites

The first is with the AP on APP mode on final. THe next 3 are as soon as I disengage the AP. Let me know what you think.Brad

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this