Sign in to follow this  
Guest alessandrocondorelli

B737-800/900 - BUG with speedbrake light

Recommended Posts

Hello!I am experiencing a bug with the light of speedbrake on the panel of the new B737-800/900 that doesn't work when you use the speedbrake. It doesn't work either when you arm the spoiler. Let me know please!Bye

Share this post


Link to post
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

I checked this out, and for some reason you cant use Shift+/ to arm the brake. If you put it in the Arm detent manually, it works.

Share this post


Link to post

Correct. I have a question regarding to this thing now - in reality, do you have to put the speedbrake handle to some "click in" position or do you just have to move it slightly to the area? Thanks!

Share this post


Link to post

I imagine that it does have some sort of detent.

Share this post


Link to post

Yep, I can confirm this one too. This is probably some kind of a bug or?? Who missed it in the beta testing? :) :) :)

Share this post


Link to post

It might be that you just have to press the "/" key alone to select the different speedbrake sections. Id try it, but Im in cruise right now and dont want to upset the pax :-lol

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this