Jump to content

Sign in to follow this  
jjeffreys

Beta Testers and Version 1.3

Recommended Posts

I saw in a post where Randy mentioned that his install of the original 600/700 was with one file that was version 1.3. Could some of these problems be occuring due to the fact that we have to install a patch to 1.2 to get it to 1.3? Everything should be the same but have any of you Beta guys tried out the NG with that installation setup? If you guys can't replicate them maybe that is why. Just a thought and hopefully something that may cause a break through.

Share this post


Link to post
Guest TrafficTraffic

I did a lot of my beta testing on top of my 1.2 patched with SU2 setup. Later I did a fresh install of 1.3.You too could download 1.3 and install that fresh.Lee Hetherington, PP-ASEL (KBED)

Share this post


Link to post
Guest ba747heavy

I did all of my beta testing on a patched 1.2 product.

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  
×
×
  • Create New...