Jump to content

Sign in to follow this  
Guest Peertje

Problems with entering V speeds in Pre Flight!

Recommended Posts

Guest Peertje

Hello,When i'm on ground and preparing my flight and ready for entring the V-speeds by clicking on the buttons of the FMC/CDU at the right side there are no speeds enterd, and when i'm doing it manual the speeds in flight are not correct! It calculates landing speed of 250kn!And i have filled in all the info it needs! ZFW runway temp etc.On a sudden moment the critic speed bars are intefering with each other!!What's the problem?? Oure is it solved in a service pack, oure i'm i the only one with this problem!!Peter

Share this post


Link to post

Sounds like a Kg to Lbs issue Peter. Make sure you are set correctly in the PMDG menu.... [h4]Best Wishes,Randy J. Smithhttp://www.precisionmanuals.com/images/forum/betaimg.jpgAMD 64 3200+ | ASUS KV8 DELUXE | GFORCE 5700 ULTRA @535/1000 | Maxtor 6Y080M0 SATA 80 GIG | 512 DDR 400 | Windows Xp Pro | Windows Xp Pro 64 |

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  
×
×
  • Create New...