Sign in to follow this  
paulcroft

Electrical switches now click again

Recommended Posts

There was a thread here recently where Bob, Brad and, perhaps, others were complaining that their electrical switches no longer made that satisfying 'click' sound as they turned them on and off. As I recall this followed upgrading to the 800/900.For them and others who might have noticed this problem I may have found the cure - leastways, its worked for me. I was having another look through the handbooks and looking at all the options in the menus when I noticed that, under the PMDG>737NG>Styles>Sounds menu, my volume was set to mid-level instead of normal. Once I set it to normal all my switches started to click at the same volume once more. Also, I no longer have to strain my ears to hear the PNF call 80 kts, V1 and Rotate.I'm not sure whether this was re-set as a result of the upgrade or not but, since it's a different 'options' panel from the one that originally came with the 600/700 version, I'm guessing it was. It also suggests that the way the volume adjustment works is somewhat cranky since it doesn't appear to adjust all the volumes so much as just turn some of the individual sounds up/down.HTH.Paul Croft10 miles SE of EGLL

Share this post


Link to post
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this