Jump to content

Sign in to follow this  
Guest teeloo

Wind (- - - / - - ) indication on ND missing

Recommended Posts

Guest teeloo

In the PMDG menu I set the wind display to ON.However, there are times, I don't get any indication at all.Is that because of conflicting weather info: FS9 vs Active Sky vs Ivap?regardsTeeloo

Share this post


Link to post

If you are on the ground nothing is displayed. If you are flying then there isn't any wind. Maybe your weather provider doesn't have winds aloft information for the area you are flying in.

Share this post


Link to post
Guest wee_davie_2612

Hi Teeloo,Here's the information on the wind display from the AOM:http://forums.avsim.net/user_files/104680.jpgI doubt it is a weather conflict. The display will just read whatever wind is currently around the aircraft and doesn't care for where it came from.Hope it helps,David

Share this post


Link to post
Guest teeloo

Thanks guys! Cool diagram.Well to be honest, if it doesn't show anything airborne, I bet there is not wind generated at that point. So it must be the weather then.I use Active Sky...I'll try to log the occurences and try to find out the problemthanks so far!Teeloo

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  
×
×
  • Create New...