Sign in to follow this  
Guest RSmith

Flap sound - continues - won't stop......

Recommended Posts

Periodically, especially on the 737 models - but happens on KA350, Lear also, I'm getting a "continuing" Flap deployment or Flap retraction .wav file playing - and it won't stop until I hit "F7" or "F6" briefly, and reset the flap setting I'm going for...... Sound just keeps "grinding" away....... something in my settings / .cfg file I could adjust ??......using SBLiveValue, on a PIII800 system, 528ram.....ThanksRon

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

Hi Ron,I have the same problem. May be a bug in the program, but it will be interesting to see if anyone knows of a fix.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ditto, DavidI've also had it happen one time each one the Cheyenne and 421. Seems to be a system problem.Yankin' and bankin' in the Talon,

Share this post


Link to post
Share on other sites

I agree. It's a bug in the software. It appears the timer to turn the flap sound off might be used for something else when you change views, or start engines, or something.As Henry says, just turn sound off "q", and back on "q", and it stops. This also fixes any other sound that doesn't stop, like markers.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks Henry & Scott !Sounds like a quick hit of "Q" will be the trick.....Off to another......Ron

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this