Jump to content

Sign in to follow this  
Guest Nighthawk117A

744F panel problem

Recommended Posts

Guest Nighthawk117A

I have just installed the 400F on my system and when I try to do a flight, it loads up fine but after a minute or 2 all the sceens on the panel go blank and no matter what I do I cant get them to come up again. The FMC still works and all the switches etc seem to work fine. Anyone have any ideas?NH

Share this post


Link to post

Sounds like an activation problem. Try reinstalling and reactivating, if that doesn't work, contact PMDG support through email.


Mike Roth

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  
  • Tom Allensworth,
    Founder of AVSIM Online


  • Flight Simulation's Premier Resource!

    AVSIM is a free service to the flight simulation community. AVSIM is staffed completely by volunteers and all funds donated to AVSIM go directly back to supporting the community. Your donation here helps to pay our bandwidth costs, emergency funding, and other general costs that crop up from time to time. Thank you for your support!

    Click here for more information and to see all donations year to date.
  • Donation Goals

    AVSIM's 2020 Fundraising Goal

    Donate to our annual general fundraising goal. This donation keeps our doors open and providing you service 24 x 7 x 365. Your donation here helps to pay our bandwidth costs, emergency funding, and other general costs that crop up from time to time. We reset this goal every new year for the following year's goal.


    2%
    $540.00 of $25,000.00 Donate Now
×
×
  • Create New...