Sign in to follow this  
wsieffert

FS2002 sound problem

Recommended Posts

Hey Y'all,I have a problem that has me pinned down, grounded, frustrated etc. I recently rebuilt a system -- complete upgrade of motherboard, video card, processor etc -- to replace the trusty machine I have flown with for many years. FS2002 worked beautifully (but slowly) on the other machine. But when I loaded it on the new system, I now have full engine sound only for the Cessna. All sound files are present. Windows media player is installed. I assume that since the Cessna sound works just fine, I don't have a sound card problem or a volume setting problem etc. It just works with that plane and none of the others. Aaaaargh!Any help will be appreciated. I like that little Cessna, but not so much I want to fly it all the time.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

Check your sound codecs, you may need to reinstall them. For Windows 98, use the add/remove programs, Windows tab, and search/select the appropiate areas for Audio Codecs. For WindowsXP, try a repair/recovery by inserting your WindowsXP CD into your Drive.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this