Sign in to follow this  
Guest

RW Server question

Recommended Posts

Hi all,I would like to know what is the correct way to enter the RW server name when we connect to Vatsim via SquawkBox. At first, I was using vitez.net/unicom, but after sometime, everytime I connected I received an error message from RW as (could not find vitez.net/unicom). I tried avsim.net/unicom, but the message persists. Any ideas? Thanks.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

Help, VATSIM !! - I have the same problem (see message above)I can, however, connect to the RW server from the ServInfo page that lists the server used by each voice controller.Dave Hinson

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have a similar problem.Running winXP, RW installed, not a firewall problem.in SB RW is set to auto execute and channel change.When SB starts i will get the warning from RW 'can not connect/find unicom'.When i then select ATC listing in SB and pick an ATC RW does jump to the foreground but somehow it is not able to connect to any ATC...i'm not getting any warning about not being able to connect except when it can't connect to unicom when first started.When in FS2k2 and i select 'tune' from the servinfo gauge, RW will jump to front but will not connect to anything either.When i'm in servinfo itself though and select any ATC and press join RW jumps to the front and connects to the right ATC without a prolem.I'm baffled.Something must be going wrong when passing the IPs to RW or something.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this