Sign in to follow this  
brucek

FS2002 AI Aircraft without Textures?...

Recommended Posts

I've found that after I've been flying Mel's great B744 (with PSS panel) for over an hour and landing, that my AI aircraft (PAI) have no textures. I restart FS2002, and all appears OK again. Any ideas?P4 1.8G Northwood512M PC-2100 DDRGeForce 3 64M Ti200Thanks,Bruce.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

Thanks, I will.However, the issue appears to be not always there, only after flying with the great Meljet/PSS combo for an hour or so. Once I restart FS, it's OK again. Thanks- and I will check your idea out.Bruce.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Another appoach... how much video/tecxture RAM has Your video card? Mel's model is quite complex, if You have a complex scenery where You fly to, the texture memory might be full with the 747 and scenery textures... (had this problem in FS2K days with a 16MB card...)TM

Share this post


Link to post
Share on other sites

I would agree with TM...even with my GF4 Ti4600 video I sometimes get "greyed" airplane texture at busy aiports...although this usually only lasts a few seconds and then it clears up.But since you are using a GF3 with 64mb it shouldn't be occuring that much and it shouldn't last for more than a few seconds. Trying toying around with your settings....Your AA settings, your filtering, how much auto gen you have, your max visible distance, all of those play a big role in how much your computer can handle. Try lowering them seeing if that helps.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this