Sign in to follow this  
crvm

Help long panel pauses.

Recommended Posts

Hi guys, Some new phenomena has creeped up.Lately I tried the free Boston scenery from Aerosoft and optimised it with their option for maximizing the render. After uninstalling it I then got long pauses whenever I tried to load any section of a panel (radio,throttle quadrant etc). The section loads relatively fast then when I get back to the full panel the whole sim freezes for four to five seconds. I have reinstalled Fs2002 twice now, reinstalled the 41.09 driver,even reinstalled Window Home XP to no avail. I never had this before... Also defragmented by the way Any help would be appreciated. Pentium 4 1.4GeForce 4 TI4200 128mb512 RamWindow Home XP

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

Hum, it could have been some type of bug. I suggest that when you un-install FS, that you manually remove the FS 2002 main file DIR left over that the un-install does not remove. Best Wishes,Randy J. Smithcrvm@iwon.com" A little learning is a dangerous thing"AMD XP2100 |MUNCHKIN512 DDR RAM |ECS[/b ]K7S5A MB |[b]GF364 MEG |WIN XP PRO

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this