Sign in to follow this  
Guest smeagol

777 Cold and Dark never works!!!!

Recommended Posts

Sorry, but maybe I am too stupid to get this plane correctly configured.I red many topics about getting this ac cold and dark but it never works.Can anyone help?Please write a precise instruction!!I tried it that way:Started FS9, loaded default flight, opened window shift+8, entered setup and set cold and dark.Left menue with ok.Than I loaded this flight again - nothing.I tried with another saved flight, I used the T7, result - nothing.This plane makes me sick!!!I admit many things have been improved, but it is still not finished in my opinion.I hope the Wilco 777 will be better - but I will read any review about it before I buy!!Bye.Thilo

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

http://www.precisionmanuals.com/images/forum/supporter.jpghttp://www.oncourse-software.co.uk/forum_images/fdc_beta.jpg]http://www.jdtllc.com/images/rcv4bannersupporter.jpg]"Always sit at the rear of an aircraft,because they always find the Black Boxes"ThiloThis is just a guess,go into your boeing777 folder,look for panelconfig notepad,look for the line startup_ColdAndDark=1.Make sure it says 1,Save the file and exit.I looked at mine and that what it reads as my cold and dark setup works.If it doesn't then it's back to the drawing board!!Thanks Dave

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi and thanks for your help.I am sorry to say that it did not help.Ohhhhh....this airplane :(Bye.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this