Sign in to follow this  
TC1

Need a little help

Recommended Posts

I have somehow lost some of my FS9 standard key functions. Functions that I have lost are the "W", Shift E, etc function keys. I remember that one other I had a similair problem, but I do not remember how I fixed the problem. I recently reloaded UT-USA and if I remember correctly I had this same problem the last time I reloaded the software. Would reloading the config file help resolve this issue?ThanksTom

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

You can delete the FS9.cgf to bring back all your key functions to default.The FS9.cfg is here LocalDisk:Documents and SettingsUserNameApplication DataMicrosoftFS9FS9.cfgMake sure to make a backup.Regards,Alexwww.cielosim.com http://www.cielosim.com/sig.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Alex,Thanks. After I thought the problem through i reinstalled my back-up of my config file. The past couple of years I have always kept a back-up of the config file but I was uncertain that it would fix the problem.Anybody have any ideas on what causes a corupt config file?Tom

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this