Jump to content

Sign in to follow this  
dannyh

Lost panel and sound

Recommended Posts

Good evening all,As a completely new sim player I have got a problem. I have installed 50N Boeing family but on loading the 737-500 at Heathrow I get the Cessna sound and panel. Any help would be most appreciated.RegardsDanny

Share this post


Link to post
Share on other sites

Try this. Open the 50N panel file, then open the panel cfg and then change it to read: alias=B737_400panel. Do the same with the sound file, but change it to read: alias=B737_400soundThis should give you the default B734 panel and sound. I think. ;-)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hallo gavin,No afraid it did not work. What I did is to d/l a 737 panel and 737 sound package and installed these and up to now it worked. Will try again tonight and see if ok.Anyway thanks again for tip.RegardsDanny

Share this post


Link to post
Share on other sites

DannySorry about that mate! But it looks as if you've solved the matter for yourself - so that's good :-) Hope you enjoy your 737!Best regards!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...