Jump to content

Sign in to follow this  
Guest PowderBlue

Tech Guru Needed

Recommended Posts

What are your AA settings in the driver and in the game? What Nvidia driver are you using? It is definitely an A/A issue.-PPrimary RigLiquid CooledIntel C2D E6600 @3.2 gigsAsus P5N32SLI-Plus2 gigs Corsair XMS PC6400 4 4 4 12 @810Dual OC'd XFX 8800GTX @ 2 gigs24 inch Widescreen LCD 16XAA/16XAFDual 19 inch LCD'sRaid-0+1PCPower and Cooling 1k Quad SLIhttp://home.comcast.net/~psolk/3monitorsa.htmlBackup RigAMD 4000 San Diego @ 2.72 Gigs Kingston Corsair XMS CL2XFX 7900 GTX Raid-0psolk.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest PowderBlue

I have my settings in game with the AA checked. I've tried adjusting the AA settings from X2 to X8 to X16.The weird thing is the AA looks great except for when there is an open window in the sim. It's like windows or something is trying to override what I have selected. I've also tried to overrule application settings and enhance app settings in the control panel. THanks for the help!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

What driver version?-PaulLiquid CooledIntel C2D E6600 @3.2 gigsAsus P5N32SLI-Plus2 gigs Corsair XMS PC6400 4 4 4 12 @810Dual OC'd XFX 8800GTX @ 2 gigs24 inch Widescreen LCD 16XAA/16XAFDual 19 inch LCD'sRaid-0+1PCPower and Cooling 1k Quad SLIhttp://home.comcast.net/~psolk/3monitorsa.htmlBackup RigAMD 4000 San Diego @ 2.72 Gigs Kingston Corsair XMS CL2XFX 7900 GTX Raid-0psolk.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest PowderBlue

I've tried 158.22 or 155.22 I forget but am currently running the .18 version in an effort. But even other games work perfectly with no anomolies or any problems. Even FS works great its just the windows open problem Thanks!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest PowderBlue

I've tried 158.22 or 155.22 I forget but am currently running the .18 version in an effort. But even other games work perfectly with no anomolies or any problems. Even FS works great its just the windows open problem Thanks!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Most likely a driver issue, play with your settings or try a different driver version.-PPrimary RigLiquid CooledIntel C2D E6600 @3.2 gigsAsus P5N32SLI-Plus2 gigs Corsair XMS PC6400 4 4 4 12 @810Dual OC'd XFX 8800GTX @ 2 gigs24 inch Widescreen LCD 16XAA/16XAFDual 19 inch LCD'sRaid-0+1PCPower and Cooling 1k Quad SLIhttp://home.comcast.net/~psolk/3monitorsa.htmlBackup RigAMD 4000 San Diego @ 2.72 Gigs Kingston Corsair XMS CL2XFX 7900 GTX Raid-0psolk.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest PowderBlue

Thats what I thought but I tried about 5 drivers including beta and old ones and if it was a driver issue wouldn't I see issues in other applications as well? THanks

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...