Sign in to follow this  
ANA2527

OOM Problems

Recommended Posts

I'm having a problem with OOM. I can fly exactly 10 mins and then I get the OOM error. I can't figure this out? I've been flying FS since 2002 and have never had this problem. I never had it with FS2k2 or FS2k4. I have a top of the line CPU and shouldn't be having this problem.I'm using F1 ATR and FSCrew ATR...I follow the same procedures I've been following since Oct 05 (when I got the ATR)...now, I can only go 10 mins before I get OOM message. I've resorted to opening Windows Task Manager (Ctrl-Alt-Del) and watching the "Process" tab...the memory usage is unbelievable! It's like watching an electric meter...it's just spinning away...2Gs don't last long.This is what the OOM message tells me:AppName: fs9.exe AppVer: 9.1.0.40901 ModName: facilities.dllModVer: 9.1.0.40901 Offset: 0000660cC:Documents and SettingsOwnerApplication DataMicrosoftFS9fs9.CFG.txtC:Documents and SettingsOwnerApplication DataMicrosoftFS9dxdiag.xmlC:Documents and SettingsOwnerApplication DataMicrosoftFS9scenery.cfgHas anyone else had this problem? I've turned off all add-on airports except the one I'm flying to...I've left the AI traffic alone...I have made any changes to my AI traffic.This really frustrating and has made the ATR unuseable.Thanks,Mike

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this