Sign in to follow this  
jerryuscg

Boston KBOS texture "flashing" again

Recommended Posts

Yesterday I had flashing "texture" around the appron and near the gates of KBOS and this was version 2.0 . I installed version 2.1 (available here at AVSIM) and the flashing stopped. This morning I tried a flight from KlGA to KBOS and when I landed the "flashing" texture was there again. I went to the "scenery library" and noticed that "Boston-Logan2" was in a postion about mid way down the list of scenery, position 30 or something. I moved "Boston-Logan2 up to position #2 (Aerosoft AES is in position #1) and when I tried the airport all around, ALL of the flashing texture had stopped. I only had a very little "twinkling" of some small fences near the gates which I can live with very easy. All in all Boston v2.1 really shows up nice and I'm getting 18-24 FPS with traffic set at 75%. Maybe this is the real fix. jerrycwo4PS: Ever tried to get back into the "scenery Library" when FS2004 is still running? "Close your flight" and it will give you a window in which "settings" is there again and from there you can get back into the library.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this