Sign in to follow this  
Guest crashingbill001

AI Traffic not showing up

Recommended Posts

Hi dear Flightsimmers,I just created for fun a new airport in FS 9 with Afcad 2.21. Everything looked fine until I associated a FP with my airport(ZZZZ, S09

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

I'm going to state the obvious, but hey, it's what I do when I have a problem.Do you have big enough parking spots to accomodate the aircraft?Are those parking spots linked to the runway correctly?Is the runway long enough to accomodate the aircraft?Is your traffic slider set correctly?KJ

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi KJ,Plenty of spots (all kinds)All spots are linkedLong=15,000 ; width= 250Slider=100%Frank

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Tom,I have a tower, ATIS, ILS, VOR, DME, etc. and these are working fine.Frank

Share this post


Link to post
Share on other sites

>Hi KJ,>>Plenty of spots (all kinds)>All spots are linked>Long=15,000 ; width= 250>Slider=100%>>FrankSounds good so far Frank.This is another question that may sound dumb, but are you at the correct airport at the correct time?KJ

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi KJ,I am, I am; I think that I be able to give you the solution before the end of the day.See you...Frank

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this