Sign in to follow this  
heightsmite

PMDG 744 hangs on load

Recommended Posts

I posted this in the PMDG forum; excuse the "double post," but this is driving me nuts and I'm hoping for a quick resolution so I can watch some baseball & football. Here goes:This started after installing 2 other retail A/C add-ons. When I select one of the 744 PAX models, the nav data base screen comes up and loads, then when I select OK to start that flight, the loading scenery objects screen comes up and hangs at zero percent. Cont-alt-delete brings up the task manager, then looking at performance I see that CPU usage is around 74-86% and PF is at 946mb (out of a total of 1 gb. Physical memory shows 159600 available out of 1047548. I have to kill the FS9 process to get out.Oddly, the freighter loads and works normally.Just before the two new AC were added, I also did a system rollback; Kaspersky (trial) didn't install cleanly and I went back to the day before that installation (about 2 weeks ago). I didn't install anything else in that interim. I did notice that after the rollback, I had duplicate copies of some files scattered, apparently randomly, throughout the drive; those files were appended with numbers in parenthesis (xxxxxx.xxx (2), etc.) When I try to load the 744 PAX, I almost get the impression FS9 is trying to load two 744's at the same time and the resource load is too great. I can't, however, find any dupes in that regard.Everything else works fine on FS9.Thanks for any help.Dave Skuback

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this