Sign in to follow this  
Kosta

Does anyone have ServInfo problems?

Recommended Posts

Topic says it. Mine won't start up any more. Kernel32.dll error.Few weeks ago thought I have solved it, been working for some time now, but yesterday again, and now it just doesn't work any more. Doing reinstalls and OS reinstalls is not really an option just for finding what's wrong with it.Does anyone have a similar problem?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

THIS IS NOT POSSIBLE! If someone explains me this, I will...don't know, make you some awesome screenshots :DOk, previously ServInfo wasn't starting. Kernel32.dll error.Now, I imaged my WinXP, installed WinXP new, installed ALL MS updates, installed Nvidia driver, and ServInfo test OK.Not being able to explain, I imaged back to my old WinXP, and look at the wonder: ServInfo working.Before I imaged the XP, ServInfo was NOT working, I did reboot the PC prior to backup.So, basically, 100% nothing changed since the system was imaged and now the program is working, only because I used it under clean Windows?To me, that looks like something outside of my PC...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this